Patricia van Haastrecht

Patricia ontving in 2010 de Jos Brink Genesius Penning en studeerde in 2011 af aan de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater. In 2015 volgde ze een Intensive Course aan het Complete Vocal Institute in Kopenhagen. Ze was te zien in o.a. VIVO(Fluxus), Een Zaanse kerst (Zaantheater), Ja, dit is revue (Amsterdams Kleinkunst Festival), Vals (DommelGraaf Theaterproducties & Michiel Morssinkhof) en Peter Pan (NJMT). Daarnaast is ze mede-oprichter van De Brug Musicaltheater waar ze regelmatig producties mee produceert/speelt en is ze swing bij Dinnershow Pandora (rtl), understudy bij The Triolettes (Vintage Vocal Group) en werkzaam bij Edel Events (bekend van Edelwise).

Sanne Gloria Verboom

Sanne Gloria Verboom (21-08-1988) is geboren in Zeist en groeide op in Hummelo, een dorpje in de Achterhoek.
Tijdens haar VWO startte ze aan de vooropleiding Muziektheater aan het conservatorium. Tijdens haar examenjaar is ze afgestudeerd aan de zangacademie AVLM in Lelystad.
Ze volgde een opleiding aan de Koningstheateracademie in ‘s-Hertogenbosch, waar ze november 2011 afstudeerde. In datzelfde jaar rondde ze ook haar Meisner opleiding af aan de Acteer studio Paul Dekker.
Na haar afstuderen ging ze verder met leren aan de BNN University, een opleidingstraject van BNN-VARA. Daar maakte ze haar eigen item "Gloria Neemt Het Letterlijk" die dagelijks te zien was bij 101.TV en HumorTV en te horen op 3FM. Later ontwikkelde ze voor de VARA een komedie serie "Gloria". 
In 2016 schreef Sanne een filmscript over een waargebeurd verhaal; een gezin dat te maken krijgt met kanker en hierdoor dichter naar elkaar toe groeit. Het lied "Zomers Blijven Niet" van Toon Hermans, beschreef volgens Sanne het beste waar deze film over gaat. Zij vroeg toestemming aan Maurice om dit nummer te gebruiken in haar film en hierdoor raakten zij met elkaar in contact. Van het een kwam het ander en nu spelen ze samen in de voorstelling van Maurice: Toon, liedjesman.
sannegloriaverboom.nl

Marco de Kramer

In 2014 studeerde Marco de Kramer af aan de Frank Sanders Akademie voor musicaltheater. Hij heeft gespeeld in de kerstshow van theaterdiva Karin Bloemen. Marco deed ook mee aan het Amsterdams Kleinkunst Festival en speelde in Kerstfeest in de Jordaan, met o.a. Marjolijn Touw, Bob Fosko en Rob van de Meeberg.

Maurice Hermans

Ik schrijf soms korte verhalen, kleine gedichtjes, heb veel gepubliceerd op Facebook en heb twee boekjes mogen laten verschijnen. Mijn eerste boekje schreef ik in 1990 en werd in 1991 uitgebracht bij uitgeverij de Fontein in Baarn en heette toepasselijk: 'Mijn Vader'. Het ging namelijk over hem en over mij, over ons theaterleven, over hoe Toon omging met recensies, zo af en toe een beetje privé verhaaltjes, over de dood van mijn moeder, over de familie, en over mijn vrouw en kinderen. Ik schreef het boek vlak na het overlijden van mijn moeder Rietje. Misschien dat ik hiermee het verdriet van me af kon schrijven.

mauricehermans.eu

 

Harrie Herfst - Orkestleider

Harrie Herfst (1981) is een veelzijdig pianist, componist en arrangeur. Hij studeerde piano bij onder andere Coen van Orsouw junior, de laatste orkestleider van Toon Hermans. Hij leerde zichzelf arrangeren voor zowel koor als orkest, en werd daarin gesteund door onder andere Henk Meutgeert (o.a. bandleider en mede-oprichter van het Jazz Orchestra van het Concertgebouw). Zijn grote passie is bigband muziek.

autumnleavesmusic.nl

De Band

Rob Mennen - toetsen. Na mijn studie aan het Maastrichts conservatorium, waar ik het hoofdvak Schoolmuziek als ook het keuzevak piano (klassiek) beide Cum Laude heb afgesloten, heb ik mij via diverse bands op de lichte muziek toegelegd. In de coverband No Tuxedo was ik 15 jaar de vaste toetsenist. Als tweede dirigent/pianist was ik verbonden aan diverse koren in geheel Limburg. Hierna ben ik mij meer en meer gaan specialiseren op het gebied van begeleiding van solisten, ensembles maar ook harmonie- en fanfare-orkesten.
robmennen.nl

Gesuino Derosas - gitaar. Heeft 2 muziekscholen in het zuiden van het land. Speelt in een Van Halen tributeband en heeft in de jaren 90 met een rockband in Japan getoerd.  
derosas.nl

Patrick Eijdems - drums is professioneel drummer/slagwerker en studeerde aan de conservatoria van Rotterdam en Maastricht. Hij is vaste drummer bij Guido's Orchestra, waarmee hij artiesten begeleidde als Marco Borsato, Paul De Leeuw, Lionel Richie, Belle Perez, Caro Emerald en Candy Dulfer. 

Joris Heus - bas speelt sinds 2000 in verschillende bands en projecten zoals bigbands, musicals en popbands. Hij speelt op dit moment vast in SOULID!, een soul coverband. 
jorisheus.nl