image

De Stem Van Het Volk

Wat een namiddag!!! Van de eerste tot de laatste minuut supergoed... ontroerend... plezant... om te lachen... om stil te worden... om te herinneren en weer met moed verder te gaan! Muzikanten subliem! Patricia, Sanne en Marco ook subliem... de aanwezigheid van toneelmeester John ontroerend tof... en Maurice: geen woorden voor! Wat zullen vader en moeder Hermans gelukkig en fier vanuit hun wolkje gekeken hebben! Zo gelukkig naar huis gegaan! Dank u wel aan de ganse ploeg rond Maurice en Toon!

Eric Gilis, Leuven (B)

Gisteravond genoten van 'Toon, Liedjesman', in Hengelo. Een voorstelling van Maurice Hermans over zijn vader Toon Hermans. Maurice wist net als zijn vader de juiste Toon te zetten. En wat waren het mooie Liedjes man!

Jan Dirk Zwerver

Vanavond in Theater Gooiland in Hilversum genoten van een prachtig programma. Wat een mooi eerbetoon aan een man die het theater voor iedereen toegankelijk heeft gemaakt. Fantastisch !

Michiel Adriaansens, Hilversum

Goed gekozen liedjes, mooie voorstelling met en lach en een traan. Toon zoals hij was. Ik heb genoten.

François Lardinois, Sittard

Genoten gisteravond van de première voorstelling in Gooiland. Prachtig gedaan.

Laura Koningen, Weesp

Wat een mooie mensen, mooie arrangementen en vooral bijzondere emotie. Wat is het mooi dat die mooie boodschap van jou en je vader opnieuw weer de wereld door gaat.

Foppe & AnneMarie

‘t woar ech super!!! Proficiat!!!

Pascal Pittie

Voor herhaling vatbaar…het was fantastisch!

Anita Erven-Bindels

Tussen hoop en vrees naar de voorstelling Toon, Liedjesman geweest. Het pakte prima uit. Goed team op het toneel, bijna goed op elkaar ingespeeld. De medleys waren perfect, het muzikaal omwerken van Toons muziek werd een voordeel. Al met al een prima voorstelling…Oh ja, Jo met de banjo (de wandelclub) gaat niet meer uit mijn hoofd.

Ernst de Vogel

Veer hubbe enorm genaote van de leedsjes, de anekdotes en de ambiance! Chapeau!

Astrid Hensen

Het was een onvervalst heerlijk avondje (zelfs zonder Sinnieklaas) Toppers op de bühne…

Paul Steens

Het was een SUPER avond…

Tiny Lotz

Bedankt, wat een prachtig eerbetoon aan Toon!

Gerda Neirynck, Leuven (B)

Toon, Liedjesman. Zeer onderhoudende zondagmiddag 5 november in de Bombardon in Heythuysen met een cast gemotiveerd van top tot teen en een Maurice Hermans die veel op de achtergrond acteerde en de zangeressen, zanger en orkest alle ruimte gaf hun talenten te presenteren. Top!

Lambert Hermans, Heythuysen

Genoten van een geweldige avond theater in Hengelo. Wat hebben jullie deze avond (met) een onbeschrijfelijk goed gevoel neergezet. Van de ene emotie naar de andere met precies de juiste ‘snaren’. Een geweldig team, dat het niet beter had kunnen uitvoeren als dat jullie hebben gedaan. Prachtig! Bedankt!

Harry Lever, Hengelo

In een woord geweldig, kan niet uitleggen waarom, het is zo de werkelijkheid van het leven op een triest en toch met een lach en een traan . Toon bedank voor al het mooie dat je ons na gelaten hebt !

Lucienne Warnier, Eijsden

Toon, liedjesman is geworden waar Toon Hermans voor stond. Een gezellige avond met mooie nummers en verhalen zonder opsmuk en is een mooie ode aan Toon Hermans.

musicalsites.nl

Een hele leuke voorstelling met goede zangers en muzikanten die de sfeer van Toon vroeger op een verrassende manier brengen.

Monique Voncken

Wat ons opviel is het plezier waarmee deze ploeg zijn werk deed, het straalde ervan af. Maurice jij bent net als je vader een geboren artiest, als je de ogen sluit, hoor en voel je Toon, knap hoor!

George

Het was echt sjiek. TOP!

Patrick de Klerk

Het was echt heel bijzonder! Een mooie show waar Maurice ondersteund werd door geweldige zang, goede muzikale begeleiding en oplettende geluids- en licht mensen. Ik denk dat Toon vanaf zijn wolkje met trots heeft meegekeken naar deze productie gisteren in het Asta Theater van Beek…

Svenja de Klerk

Het was genieten met een grote G. Een echte mooie theateravond in het prachtige Asta in Beek.

Paul Lardenoije

Prachtige voorstelling…op de foto met Johnny..

Peter Janssen

Het was een bijzondere avond…Blij dat ik er bij was..!

Hein Coumans