image

De voorstelling

Vanaf september t/m december 2017, wordt er een hele bijzondere en persoonlijke hommage gebracht aan de grootste Nederlandse theaterpersoonlijkheid van de vorige eeuw: Toon Hermans.

Speciaal voor deze gelegenheid heeft zoon, dichter en zanger Maurice Hermans de muzikale voorstelling TOON, Liedjesman geschreven. Samen met drie geweldige talenten van de Frank Sanders Academie en met artistieke coaching van Karin Bloemen en een uit vijf personen bestaande live-band onder leiding van Harrie Herfst jr. beleeft U een heerlijke avond vol liedjes, verhalen en anekdotes. Met deze voorstelling opent Maurice deuren die voor velen gesloten bleven.  Vanaf de beginjaren in Limburg tot aan de grote Onemanshow successen en het bonte leven. Natuurlijk komen de meeste bekende, leukste, liefste en grootste hits van Toon voorbij. Liedjes als  24 Rozen, Mediterrannee, 

Sien laat es Sien, Vader gaat op stap, Appels op de tafelsprei, Lente me, Stiletto en Altijd zal ik van je houden hebben voor altijd een plek om lief te hebben gevonden in de harten van miljoenen Nederlanders en Vlamingen. Ook is er ruimte voor minder bekende of zelfs nooit eerder uitgebrachte pareltjes uit Toons rijke repertoire. Het belooft een mooie voorstelling te worden. “We maken er een geweldig groot Sing along feest van!”, aldus Maurice Hermans. Maar voor de pauze laat ik het publiek horen en zien wat ik van hem geleerd heb. Liedjes schrijven, gedichten schrijven is voor mij als liefde en geluk… Gelukkig maar!

Vanaf september 2017 is Maurice terug in de Nederlandse en Vlaamse theaters met zijn muzikale vrienden en vriendinnen met Toon, Liedjesman.

Fragmenten uit de voorstelling '24 rozen voor jou' - 17-12-2016